Våra ledare 2022

Gudrun Bergdahl

Gudrun Bergdahl, ledare för Stretching och YinYogapasset..
Ett 75 minuters pass som fokuserar på att balansera och aktivera energiflödet till kroppens alla organ och på att underhålla rörlighet i alla leder. Samtidigt njuta av en timmes omsorg av din egen alldeles unika kropp.
Den som ska fungera i 80…90…100 år ! Ett balanserat energiflöde håller oss friska.
Jag anpassar mitt pass efter deltagarna och det har efter några terminer transformerats till mer stretching, inspirerad av Yinyogapositioner. Yin står för vila, stilla, lugn och i dagens samhälle har vi väldigt för mycket Yang, som står för aktivitet och prestation.
Detta är alltså inte ett klassiskt Yogapass som bygger muskelstyrka och som ber dig göra komplicerade krävande positioner. Vi andas, tar oss tid och mår så bra. Alla åldrar är välkomna och var och en gör vad de kan utan press.

Håkan Gustavsson

Jag heter Håkan Gustavsson och leder korgbollen på onsdagskvällar. Vi är ett gäng damer och herrar i alla åldrar som spelar med en basketboll. Vi har lite basketregler, men annars har vi bara kul.

Ulla Gustavsson

Jag heter Ulla Gustavsson och leder passet på måndagkvällar. Vi arbetar mycket med styrka för hela kroppen, där vi använder hantlar och gummiband. Passet innehåller väldigt lite hopp. Vi ser helt enkelt till att kroppen mår väl.

Malin Hultgren

Jag heter Malin Hultgren och leder corepasset på tisdagar och morgongympan på torsdagar. På corepasset jobbar vi mycket med rygg o magövningar för att stärka upp bålen. Vi använder redskap som hantlar o gummiband. På torsdagar är det ett lätt Medelpass där vi jobbar igenom hela kroppen, använder även här lite redskap.